Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 år av ord



alla de orden
älskling
ryms inte i en enda dikt
inte i flera
inte i poetisk form

alla de orden
älskling
jag sa
du sa

flödet av ord som

följt mig
fyllt mig
frågat mig

format
färgat
flyttat mig

fodrat
fångat
friat mig

funnit
frestat
famnat mig

förlåtit mig
förlåtit mig

det pågående samtalet
under 15 år
alla de orden
älskling

visst kunde jag skriva
himlastormande höjder
hisnande helvetesdjup
hopp
hållen
hamn
visst kunde jag skriva det

men du känner ju mig
älskling
jag vill vara tydlig

och vi är för stort
för att rymmas

alla de orden
för små för den rymd

vi håller
mellan
orden




Fri vers (Spoken word/Slam) av Karl den store
Läst 362 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-01 11:37



Bookmark and Share


  aol
så starkt flöse, bravo vännen,
2010-07-18

  Jan Simonsson
Vilket flöde! Tillika fint innehåll. Jag blir tjatig, men när läser du detta högt?
2010-04-01

  Robert Almgren VIP
Otroligt starkt!
2010-03-11

  LeksaksVingar
så himla vackert!!.. *applåder*
2010-03-05

    Lysande Drake
kärlek!
2010-03-03

  Eduardo
vackert! känner igen mig :-/
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store