Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kliv över tröskeln

Vi har lyckats
vi har kommit dit nu då vi är ett
du kan äntligen se mig
och jag förstår dig

Vi har lyckats
häva ilskan och ge varandra ord
vågat stilla oss
besinna och se

Vi har lyckats
och ändå har vi bara börjat
Den nya resan med dig
förgyller
och jag längtar efter alla de dagar
som är vi

Vi har lyckats
och jag är lycklig över att det ändå är så långt kvar




Fri vers av Tekla
Läst 321 gånger
Publicerad 2010-03-01 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla