Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

70% ängel, med rätt att förgylla

Smälter

Mitt i vardagsbruset
finns jag där

Under filten
varma, goa soffan

I smyg...
...ur skrivbordslådan

Till kaffet
för lite VardagsLyx

Direkt ur påsen
efter att den vackra tjejen lagt ner mig
med vita silkeshandskar och silvertång

Viska mitt namn och jag fyller din gom
Tryffelängel
here I come!




Fri vers av Tekla
Läst 527 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 19:19



Bookmark and Share


  Albert
nu viskar jag ditt namn...
2007-10-14

  Albert
Å Tekla! Vi måste gå på café snart!
Du och jag

(\"Mitt emot mig sitter du\")
2007-09-29

  Ulf Lagerholm
den vackra akvarellen spikar
jag upp i hallen över sko-
hyllan där mina träskor står
å gnäller...

måste skynda vidare ut i rymden
å leta efter fler vackra stenar

akvarellen blev en rymdsten -
nåja

tack för titten hörru
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tekla