Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungatron för grå själ

Amelie
hallå?
Guldfärgen yr
svart sammet och guldkrona
-jag gör oss en kungatron,
så att vi inte glömmer vem vi är!

Hennes lockar vippar yvigt i vinden
hela hon är i extas
euforism och kreativitet

Plötsligt känner jag
där nere till vänster igen
det grå blir rött
pumpar
ut
i hela kroppen

Hon binder en krans till mig
med rubiner och gröna blad
klasarnar är tunga men vackra
-du vet, nu har du en härlig vinter att se fram emot
rönnbär så långt ögat når och en framtid som är vit!?
Hösten kan vara vacker och snön tål att väntas på...

Nu står den där i hallen
var gång jag knyter skorna
och jag vet ju
vem jag är




Fri vers av Tekla
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 13:24



Bookmark and Share


  Albert
ja du är en drottning, vännen
en ståtlig drottning
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tekla