Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moa Lovisa

Jag väntar dig så stilla
som ett regn klarnar luften
en daggkåpa med sprödaste droppe
likt solen färgar kristallen

Du liv
Du väntan

Ack om du ville stanna hos mig




Fri vers av Tekla
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 16:18



Bookmark and Share


  sompio
Som alltid lite mystisk vad gäller duet i dina dikter, vilket gör allt så mycket bättre. Jag gillar att gissa.
2007-06-25

  Albert
ååå, hoppas!!!
å vad fint du skriver!
Tekla!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Tekla