Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar det om tid eller handlar det om rum?


båda sidor nu.

jag vaknar och sover om vartannat.
jag hör hur du försöker lämna rummet i omgångar.
jag hör hur din blick andas i takt med dina andetag,
och jag hör hur du vidrör det oändliga.

du ser inte klarheten på min kropp.
du hör inte hur dimman smyger sig in bakom din axel.
det enda du ser är hur det här ögonblicket förevigas,
och du vill inte väcka mig med din skugga.

tystnaden tar över rummet,

och vi är så inne i varandra,

att vi hör hur våra knogar knyts ihop,

men de flätas inte samman.




Fri vers av scandal
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 13:06



Bookmark and Share


  Drömkram
du är så väldigt djup och symbolisk i din poesi att det blir väldigt svårt att tolka dig fullt ut utan att känna dig,men kraftfullt och känslomässigt berör du mig ändå starkt. jag hoppas hitta närmare. Du fascinerar! Kram
2010-03-26

  Masoud Vatankhah
fint flytande text med överraskande slut. fint!
2010-03-06

  Kim VIP
fyndig text!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal