Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OS-febern har nått normala värden igen


Du kan tävla

med och mot dig själv

eller med och mot andra

den största utmaningen

står ändå livet för.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 14:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
OS är skit.
Jag hatar det.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans