Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina drömmar luktade onani

fick din näve
fullproppad med förhoppningar om nutiden
stoppade dina drömmar i fickan och gick hem
för att tända ljus för middagen

jag, dina drömmar och det argentinska vinet

men dina drömmar luktar onani
drömmar om min utlösning över dig
jag trodde vi bara var vänner

"ja, det är vi"
svarade du med den röda skriften i snön utanför mitt fönster






Fri vers av Skäl till själ
Läst 645 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-01 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark!
2014-09-29

  Maria Natasja
Du är helt klart oslagbar.
Mycket bra! Mycket, mycket bra!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ