Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så våt i en deprimerad lägenhet söder om en lycklig förort

du är så våt
det droppar och torkar in på mitt furubord
lämnar saltavlagringar

knivens egg smeker sakta min hals
jag styvnar
nu droppar det igen

furu, salt, kukar
heliga treenigheten
i en deprimerad lägenhet söder om en lycklig förort

det vattnas i grannens mun
när fredagsmyset smeker dig
i vecken under magen

i hissen har nyligen en man dött
du blir så våt
jag onanerar och inser att jag måste köpa ett nytt bord







Fri vers av Skäl till själ
Läst 801 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-04 15:13



Bookmark and Share


  Fredric
Fantastiskt bra!
2014-05-15

  Maria Natasja
Sååå fruktansvärt jävla bra!!!!!!
2013-10-11

  Butterfly bullet
du skriver så bra att jag blir alldeles hög.
2012-04-25

  Nanna X
söt salt droppande fin!
2012-01-05

  objekt3
inte speciellt bra meningsuppbyggnader, haltande språk och ofullkomliga metaforer men jag skrattar högt åt den heliga treenigheten vilken jag fann smått genialisk.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ