Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkaren skar upp min mammas kön och drog ut mig med tång


Jag gillar döden, lilla vän
Som du gillar pappas stånd
Läkarna skar upp min mammas slida
Och drog ut mig med tång
Satt fast, lilla vän
Jag gillade nog inte livet från början

Ringar under rinnande ögon
Gör läppar torra
Smeker jag dina lår skönt
I mina tankar
Där jag sakta återhämtar mig i ditt knä
En svag doft av urin
Lugnar min puls

Om jag bara skulle våga slicka en gång





Ändå är det enda jag tänker på
Regnar det memoarer här?






Fri vers av Skäl till själ
Läst 979 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-18 18:51



Bookmark and Share


  objekt3
alltså jag faller såklart pladask för de första två raderna (vilket jag sällan gör)

och de bär (ovanligt) resten av dikten.
2012-01-04

  peter markurth
bra
2011-03-09

  Maria Natasja
Så utomordentligt bra och samtidigt så på gränsen-till-överskridande utav censurlagarna!!
Jag gillar det så jag nästintill skäms över det.
Hur fan bär du dig åt människa???
Fruktansvärt bra!
2010-11-20

  Svartsilver
fan vad jag älskar dina dikter de är så originella, du, jag har saknat dom!
detta är hårt och grymt men fyllt av liv.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ