Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulröda tabletter välkomnar pappas nya tårar

tänd ljuset min pojkvän
svälj dina rödgula tabletter
säg hej till pappas nya tårar
säg hej till mammas nya son

jag har sju hjärtan
tre för min familj
fyra för dig min älskling
min älskling

och så kom dagen
då dom förde bort dig
du berättade för mig att du var rädd
och att du älskade mig mer än vad du älskar dig själv

stoppa dina lögner
stoppa dina tårar
sörj dom döda när ingen ser
måla ditt liv i extacy
stanna dina tankar
stanna dina drömmar

drick din gin, spotta i mitt vin
kyss din vän, radera ditt minne
flyt längs floden, färgerna av dina drömmar
jag dör

jag vet inte mycket, men jag vet något
du hatar dig själv, du älskar din kniv
drick för mycket
blekna bort






Fri vers av Skäl till själ
Läst 1117 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-25 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar!
2014-09-29

  objekt3
alltså. ditt perspektiv bygger dikten.

http://www.youtube.com/watch?v=lX4aeBkK2Cc&feature=BFa&list=FLCikf_IvkFSlEGRDC3whvEw&lf=mh_lolz

2012-01-05

  Anna*
Jag förstummas och berörs. Du skriver väldigt starkt och smärtsamt.
2010-08-26

  Maria Natasja
Du är helt otroligt bra!!! jag är mållös.vet inte vad jag ska säga! Fantastisk.
2010-06-04

  Svartsilver
du är alltid lika jävla bra!
2010-05-25

    jeanette nyberg
Den har ett underbart djup. Kram.
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ