Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är knulla samma sak som love och om blod är du är vi vänner

är knulla och kärlek samma sak
för jag knullar när jag är kär
men blir knullad när jag gråter

och om blod är du
så är vi bästa vänner

och om du älskar mig
så är jag snart död




Fri vers av Skäl till själ
Läst 1318 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2010-09-04 00:08



Bookmark and Share


  aol
Gillas så mycket.
2017-09-19

  minblekakind VIP
En utav mina favoriter här på poeter.se. Helt fantastisk
2014-06-25

  Flicka Nummer Elva
Djävulen va sjukt bra
2014-06-03

  Butterfly bullet
läs boken "du är rötterna som sover vid mina fötter och håller jorden på plats". det är nästan om om du hade kunnat vara författaren.

love,
linnéa.
2010-10-26

  Maria Natasja
Du är bäst....kan inte säga mer!
2010-09-08

  Fredric
hård, brutal och faktiskt bakom orden... kanon...
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ