Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakblad rostar sönder

att födas in i din familj
är känslan av att sakta dra en sårad tunga över rakbladen
som ligger och rostar i duschen
tappade hösten 2003
koagulerat blod var min vers då



att andas livet
kanske inte är så jävla kul



















Fri vers av Skäl till själ
Läst 662 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-26 14:28



Bookmark and Share


  objekt3
intressant. även om tiden och den sårade känslan gått ur led.
2012-01-04

  Butterfly bullet
du är allvarligt talat en av mina favoriter bland alla jag har läst här på poeter.
2010-09-27

  Anna*
Uttrycksfullt, smärtsamt och verkligen bloddragande vasst. Mycket berörande
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ