Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pengar kan användas till mycket...


Köpt själ

Den rike
västerlänningen
öppnar sin plånbok

Han vet att doften av pengar

är som ett avgrundshål för
den kvinna som är beroende
av att inte bara känna doften
av pengar....

En köpt själ

Ett krossat liv

Ett skamfilat rykte





Fri vers av Maiah VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-01 19:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bra skrivet!
2010-03-01

  Mr Lindemann VIP
Att med själen som pant nå höjder ditt ingen plånbok tar sig

nå den du är - med eller utan själ
följ vägen mot riket bortom ovan - där vävs drömmar av poesi och längtan bäres till dikten likt en andra klädesdräkt
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP