Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkelargumentation


i fortsättningen...

Hon stod naken på stranden

Stranden berördes långsamt av havet

Havet böljade gungande rakt in i hjärtat

Hjärtat slog allt snabbare i hennes bröst

Bröst så vackra och inneslutna av huden

Huden som jag smekt med darrande händer

Händer det något i dig frågade hon leende

Leende njöt jag av allt det som var hon

Hon stod ännu naken på stranden...




Fri vers av Roger VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-06-28 01:35



Bookmark and Share


  Manal
En så vacker dikt!
2004-06-29

  reback
att skriva, i cirklar med mycket känslor o åtrå. En fundering - om du avslutar sista raden med hon sluts cirkeln.
2004-06-28

    Idun 1
Vacker, berörande skön dikt.
2004-06-28

    Mejja
Finurligt och vackert!!!! Gillar den slutna cirkeln! Tack till dig...
2004-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP