Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiaraband

 

hon står i vitskimrande indigolotus 

fingrar knäpper upp

sju knappar

 

skänker pärljus

färghav andas

klanghav

 

 

ur bröstkammare lyfter hon bokens blad 

läser begrundande

från pärm

till pärm

 

ser kala grenar bära blad

 

gyllenvind rör vid

 

 

strör tiaraband

 

hon rör sig med vinden

 

 

ser

 

tyngd

 

lösas upp

 

 

hon möter den sanne

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-01 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser