Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt vore bättre på en armlängds avstånd


Låna mig din arm


att somna in är något av det värsta jag vet
så räck mig en hjälpande hand
om den sitter på en höger eller vänsterarm,
det spelar ingen roll,
bara den är din




Fri vers av Flinda
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flinda