Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Själablänk


Det sägs att ögonen
är själens spegel

Spegeln där ljuset
Reflekterar mikroskopiska
glimtar av människans

Kärlek

Sorg

Längtan

Oro

Glädje

En spegelbild av min själs landskap
Varje gång jag blundar
Varje gång jag vänder bort blicken

Vill jag vandra ensamma steg

med

dig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-02 06:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Fint:)
2010-03-06

  Näckrosen
finta ord.
kärleksord med en blick
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP