Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mordgåtor


Ond bråd död

studier i brott

översköljer tv-tittaren

kärlek och medmänsklighet

hamnar alltid

i skymundan.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-03-15 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans