Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snällhet


Du säger

att du är så snäll.

Jag är tveksam

replikerar

snäll kan en ko vara.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans