Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga minnen, försvinner.

Jag minns inte, sist jag skrattade på riktigt.
Minnet sviker av alla de lyckliga stunder.
Stunderna som bara fanns som barn.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-02 10:34



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det här känner jag igen nära inpå, när man överraskat undrar vem som skrattar!!
2010-03-04

    The Poisoned One
Du fångar en sanning.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi