Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu

just nu
är det någonting som behöver lagas
kan någon ta isär mig
och sedan sätta ihop mig på rätt sätt

just nu
är det någonting som måste försäkras
kan någon öppna mig
och sedan visa mig att jag faktiskt finns




Fri vers av tonsoku
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-11-02 20:34



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Fantastiskt fint skrivet! ...
såhär tänker man ofta, men du skriver det med så överväldigande och rörande ord..
topppoetat :)
2005-11-04

    akvileja
akvileja thinks you know your shit is getting better for every poem...
2005-11-03

  Smultris
Vännen, söta... Nog finns du allt... Jag läser dina ord, jag överväldigas av dina tankar...

Denna dikten är helt underbar...
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku