Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar

allting i mitt liv passerade revy
jag återupplevde
allt som sagts och gjorts
alla tankar jag tänkt
och hur det påverkat
de människor som funnits i min omgivning
hur mitt väsen smugit in i kära och nära
och kanske sårat dom

jag insåg
att inte en tanke
hade gått förlorad
skämdes över effekterna
tyckte att jag nu
visste så mycket mera
skämdes över min tids rädsla
för allvar





Fri vers av Akke
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 12:25



Bookmark and Share


  emms
bra skrivet!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke