Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man dör en gång



Man dör
En gång
Ändå sysslar vi med det så mycket
En enda död
En enda gång

Och vissa vet allt
Säger dom
Dom vet att dom ska till himlen
Och där ska dom sjunga i evighet
Låter faktiskt lite, enformigt

Andra vet allt om helvetet
Vet vilka som ska dit
Ja inte dom själva utan det är alltid andra
Då efter döden
Och då man vet allt
Om alla
Och allt


Kan ingen tala om
Då får de som är kvar
Fundera över livet
Döden
Och vad som händer därefter
Som om målet inte är målet
Utan vägen dit är målet

De vete fan
Ja även han borde veta…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO