Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stanna upp emellanåt, ta en paus, ta två


En dag går förbi

Det går en dag och du har inte en susning

Inte en susning om vad som gick dig förbi

Försöker fånga det där ögonblicket

Blicka framåt och leva nu

En dag går dig förbi och du har inte en susning

Inte en susning om vad du trampade i

Eller trampade på

Vare sig du kryper eller rakryggat går

Har du inte en susning om vad som står på

Tiden vill småningom se dig falla ner och dö

ger dig så länge dagar att vandra på

dagar att försöka förstå

ber dig att inte bara gå på

utan att ha en susning om vad som står på

inte en susning om vad som gick dig förbi

dessa ögonblick om de fångas väl

kan leva vidare i mången efterlevares själ




Bunden vers av Hubbishelena
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena