Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2010....


Vårvinterblues i skärgården




Döda svanar på rygg
sjunger psalmer
på ett fruset hav
svarta fötter
mot en grå himmel

flinande
skrockande kråkor
dansar ut vintern

rapande
baktunga havsörnar
i läppstift
av rött kött
och blod
taxar ut
längs isens kant

ett tidigt vårregn
mot min kind
på besök
från Provance






Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-02 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP