Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även årstider tröttnar...


Vintertrött



Var är våren
Frågar vintern trött




Fri vers av Maiah VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 19:36



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mmm, vintern har nog tröttnat på vårt gnäll:) fint
2010-03-06

  coleve
vad gulligt:)
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP