Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( ? )

 

 

Det finns en tystnad som väger tyngre

en frånvaro
som markerar steg, tanke och hjärtslag

ovissheten

mot det sköra
värker sårbar hud

varje andetag är ett försök
att glömma

i

väntan

ett svar

 

en möjlig väg vidare...

 

 

 

 





Fri vers av Rolfsdotter
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 20:27



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj,oj,oj så väldans bra..
applåder i mängd
kb
2010-03-05

  stenen/ Yv Ericsson
vackert! fick fundera länge....
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter