Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


konsert

jag lyssnade mer på musiken,ett band från ö-vik,
än henne

hon släppte min hand
hennes naglar var små och målade-
,men´grävde sig snabbt fast i en annans mans handrygg,
en amerikan som kom hit igår
och visst
redan kört ihjäl en katt.


ensam,
jag flätade mina fingrar ,
kände den svala sommarnatten torna
bakom tälten,
öllukten,ropen.




Fri vers av buk
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

buk