Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sthlm sep 16

känslan:
minoritet

staden:
dess eviga sus som tinnitusbränningar i örat

luften:
tårar ögon , repar huden

friheten:
bara nu som mikrovibrationer i kläderna från folkets sorl om den




Fri vers av buk
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-16 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stockholm har blivit kallt
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

buk