Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


ehuru

tid som passerar kan verka vara
ett mönster av smärta
små ålar bränns mot huden(?)


jag skickar ut ordfarkoster mot andra
mot folk et


ord som som inte når
dem krachsar i bränningarna
där folkets samvetete möter rädslan









Fri vers av buk
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

buk