Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grekland-97

D. har avskärmat sig helt från människorna
står hela det året mest vänd mot havet
betraktar miljoner nyanser blått.

från ett litet hål vid ena ögat
blåser han sina luftbubblor ,
vars tunna flämtningar
när de bryter ytan
är hans språk mot omvärlden




Fri vers av buk
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra grejer.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

buk