Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inspiration t.tranströmer


pianot

kvällen var lugn och ljus
det var en av de sista kvällarna i vår våning

"stå inte bakom
när jag spelar"
var hennes enda ord


sen dessa
milda anslag på tangenterna.
Ditt Haydn jag,
hon tätade mörka toner.

mitt hjärta
glömde
vissa slag.






Fri vers av buk
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-02 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

buk