Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten som alla skriver minst en gång, här är den med mina ord.


han är mitt syre

han andas dubbelt så snabbt som jag
och dubbelt så mycket
för jag klarar inte av att andas syre

jag andas bara honom




Fri vers av mineralhjarta
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-11-02 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta