Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon satte verkligen djupa spår i mig.


var är de viskande rösterna om natten?

jag skulle kunna säga att du inte betyder
något för mig längre fast mer för att försöka
lura mig själv än att få dig att se det men
jag har aldrig varit bra på att lura mig själv

och jag vet att det inte finns ens en gnutta sanning
i de där orden inte för mig även om jag vet
att du för så länge sen släppte taget
du insåg att det var inte lönt att slösa tid på mig

jag vet inte ens hur länge sen det var nu
för första gången har jag tappat räkningen
kanske gick jag vilse mellan månaderna och tårarna
och än en gång skulle jag kunna säga att
dessa tårar inte är för dig eller för dina ord

men även det är en lögn och jag vet att om
jag skulle få ett löfte om att än en gång få
höra dina ord igen så skulle mina tårar sluta fällas
och även om jag vet att det är i onödan så
lever jag fortfarande i hoppet om att du en gång
ska vilja höra min röst igen vilja slösa nattimmar
med mig viskande i andra änden av telefonen

och om jag någonsin får chansen att vrida tillbaka tiden
vet jag precis vilken natt jag vill ha




Fri vers av mineralhjarta
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-09-30 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta