Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att skriva på ett annorlunda sätt än vad jag brukar.


noll ingenting är som man tror

ett

hans hjärtslag dunkar rakt in där
där bakom ögonen där tårarna väntar
precis där, där ångesten sitter och hånskrattar

där dunkar hans hjärtslag

två

hon kallar det för kärlek
men det är bara saknaden som stannar kvar

tre

etttvåtrefyrafemsexsjuåttanio
och hon studsar fram på asfalten
för hon minns lyckan som fanns
hos henne när hon var liten

fyra

för inget gör så ont som tystnaden


fem


(dunk) . (dunk)


sex

det är bara hennes hjärtslag

aldrig

h
a
n
s



(tystnad)




Fri vers av mineralhjarta
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-10-08 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta