Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport från ingenstans

Läser stephen king mycket längesedan sist kanske var det sommardåd men vad betyder det? Duma key heter denna köpte den på rean ganska så billigt den verkar mycket lovande iallefall. Och äntligen har solen hittat hit igen nu är det bara små berg av is snö kvar lite överallt. Vår sköna vår jag behöver verkligen dig att gå här hemma och vara arbetssökande är en tristess. Det är en ynnest iallefall att kunna sitta och läsa en god bok med nån härlig musik till. Igår natt såg jag Von triers anti christ tja vad ska man säga den var väldigt snygg och skrämmande mycket sex och våld. Ikväll ska jag se De ofrivilliga av Ruben östlund den har iallefall fått bra recentioner. Sen har jag dessutom brustna omfamningar med en verklig skönhet i. Alla lånade jag eller hyrde på biblioteket för en billig peng.
Man känner sig som en förtids pensionerad att gå och glo på city sådär en kvart innan det tar slut, visserligen kan man vila ögonen på nån skön kvinna då och då. Men vart ska man fördriva sin tid och vart ska man gå för att det ska snurra några jordvarv så nått händer att plötsligt slår det upp en blomma. Man hör ett bi susa förbi havet blir varm allting känns bara skönt.
I helgen ska jag se Alice i underlandet i allefall verkar sådär typiskt Tim burton snygg men kanske inte sådär riktigt riktigt bra som han får till det ibland.
Måste ventilera mig springa ett maraton dricka mig riktigt full, slå sönder an värld bygga upp nått nytt spränga iväg ett fett gitarr ackord vad som helst. Bara slippa gå på dropp skata sakta fyllas med vätska, att andas med respirator är inget värdigt liv. Kanske man skulle resa bort på obestämd tid till värmen till pulsen till själva livet. Jag vill ha en ö som johnny depp med vita stränder på i en bungalow läsa böcker, lyssna på bra musik och hitta en härlig kvinna att dela dagens äventyr med.




Prosa av Neal
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-03 14:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen det där.
Själv läser jag "Jag är med bandet" av Pamela des Barres.
Vilken läckerbit!
Skönt med böckerna. De är en räddningsplanka.

"Alice..." bojkottar jag.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal