Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Anna von Mirsch :) Det är väl ett hälsotecken att poeter tittar på OS!


OS-tystnad

OS är ett slut
som i ordet epOS
sånt kan komma ut
ur poetens kaOS

Väck är lukt av krut
efter 'sjukt' bra skjut-dOS
Det som står på lut:
Är sjukan medaljOS?




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 15:43



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tack för att du blev inspirerad av din os, men nu är den ut, och du får vänta på nästa - fick ett tips av min älskade: på sommarn kommer fotbollen: världsmästerskap i syd-afrika - och jag lyser - han min idol Nelson Mandela - han tränar - och jag applåderar euforiskt
2010-03-03

  Njord
Även kvinnor väl kan njuta
och vid tvn börja tjuta
när de svenske vinner
laga mat vi inte hinner

Bra diktat A!
2010-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Äntligen!!!
Slut
Salut
och på alla konstiga karlar som sitter framför en fyrkant och gapar och skriker
lugn och ro i var stuga
heter duga
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki