Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex liv, nej nio!

Min man och jag
son och dotter
livets gotter...

När de fann
Maria och Owe
kvartett blev till sextett.

Och nu har en sexa
blivit en nia
tack vare det där ni vet: Love!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-03 19:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Kärleksfull tillökning, vackert ordat ....
2010-03-06

  Eva Langrath VIP
Kärleksförökning :)
2010-03-03

  Suzy med punkterna
Kärleken förökar så att säga;=)
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt