Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudstro


Jag tror

att människor

tror på en gud

för att komma bort

från det egna jaget

fly bort från

sina sorger och

tillkortakommanden.

Men det är bara

vad jag tror.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-03 20:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag flyr inte från verkligheten genom min tro på Jesus utan TILL den.
2010-03-03

  Eduardo
d tror jag med! Men i ett större perspektiv är för att hålla folk i schack :-)
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans