Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland bara skriver man nått fast man vet inte varför =)




Nattligt sludder

*
*
*

Leriga stigar
blir rena av skor

*
Det funkar fast inte
somliga tror

*
Om skorna har sulor
av tvättmedel så

*
Då kan man nog
med lite tempo förmå

*
Att få alla stigar
rätt blanka igen

*
Så alla de vilsna
snabbt hittar hem

*




Fri vers av Redwine
Läst 702 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-03 00:43



Bookmark and Share


  Arv
Oj vad vackert skrivet, snyggt!
2008-02-16

  Zara VIP
dina sludder är härliga!
kanoners helt enkelt!
mkt intressant...


/Z
2006-04-08

    L.I.E
intressant.
vacker tanke .
2005-11-06

  ia VIP
gillar skarpt ditt nattliga sludder...
det är ju så sant.
Mycket mellan raderna, mycket mening och finurligt skrivet!
Kanon!!
2005-11-03

  Ola Rydberg
Jag tyckte denna var annorlunda och
med en bra mening i sig
gillade öppningen
och fantasin i den
2005-11-03

    Henkko
sludder var rätta ordet, nej men det slutade ganska avsnoppat, "så alla de vilsna snart hittar hem"

jag får märkliga bilder i huvudet, sånt är iofs kul
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine