Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marsminne

 

ur drivorna stack ett minne upp
som en imaginär snödroppe
erinran om marsdagars milda luft
och verandastunder




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 09:27



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin ögonblicksbild
2010-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Njutbar läsning.
Vårkänning till skillnad från Magnell...
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger