Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karin på mekonomen



Karin på mekonomen
Finns inte….

Ja i alla fall inte på mekonomen
Om nån nu trodde det
Hon är skådespelare
Som är inhyrd för att verka
Förtroendeingivande

Det kanske är ok
Men vad säger de om de anställda
På mekonomen
Tycker inte ens deras ledning
Att de ser förtroendeingivande ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 1048 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO