Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tidtabell är otillförlitlig, därför - vänta inte!

 

vad som helst
kan när som helst gå sönder
därför
kupa dina händer omkring allt vad du har kärt
och andas kärlek in i dem
idag
i morgon är för sent




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-04 13:20



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh verkligen - så fint skrivet. Så klokt diktat. Tack! :) Nu börjar den här dagen lite extra bra. :)
2010-03-05

  Johan Bergstjärna VIP
Carpe Diem!!
2010-03-04

  walborg
Vilken underbart ömsint bild - kupa dina händer ...och andas kärlek in i dem.... Varmt tack!
2010-03-04

  Eva Langrath VIP
En god påminnelse om att ta till vara det som är viktigt i livet.
2010-03-04

  Rosmarin
allt för sant

väl uttryckt
2010-03-04

  Carola Zettergren
Jepp, supersnyggt formulerat, en hel massa applåder!
2010-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Tillvarata medan tid är.
2010-03-04

  Lili Samuelsson VIP
gillar det här. ta vara på det som är,snyggt
2010-03-04

  aol
en så stor sanning, så vackert skriftat
2010-03-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här kan jag bara jakande stort le med nickandes instämmande
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger