Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande ljus, bänkar...




Saknaden

Saknadens ljus

tar stenar och vägg

korset krusar

kanter till ytor

 

i vaktande värme

och mörkermoln

ord som flagor

i ensamhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-04 13:27



Bookmark and Share


  Maria T
Längtan
2010-03-08

  Roula O
varma och vackra rader...
2010-03-06

  anits VIP
Vackra fina rader
2010-03-04

  Carola Zettergren
Mycket snyggt och talande... verklig saknad! Applåder!!!
2010-03-04

  walborg
Poetiska och vackra ord och bilder som känns så äkta och sökande samtidigt.
2010-03-04

  Anders Perols
Vackert skaldat
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö