Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensel

Med penseln i min hand


Färger i överflöd


Stryker den varsamt


Till en början


Tror jag har kontroll


Penseln far snabbare och snabbare


Lämnar duken


Ner på golvet


Nu står jag inmålad i hörnet


Helt utan kontroll




Fri vers av Blidsberg
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-04 15:03



Bookmark and Share


  kråkan VIP
söt!!:) skulle vilja se det där..
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg