Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårig istapp

I den glasklara istappen
speglar sig våren
Ljusblå vårhimmel
Rodnande sol
Lätta skyar
Skatan
Trädgrenen
Allt är redo
Speglar sig
bara en gång till
För säkerhets skull
Innan våren på allvar
ger sig in i dansen









Fri vers av Amorina
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina