Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är så stor så stor

 

kärnhuset

sprängdes inifrån

slungade ut innehållet

ur sina skyddande fästen 

världen är så stor så stor

mamma mamma liten

 

 

 

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin