" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlek: Ammy och Bibbi hade ett företag...."Twitterbees"




Oenig bisyssla

 

Bibbi tänkte inte leka

ville bara burken smeka

Ammi surnade rejält

satte skylt på firman

Vält!

 

 

Bibbi pladdrar fasligt fort

om honung som dom ej har gjort.

Bittersweet, sa granna Am,

se;

Twitterbees som annagram

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 19:46



Bookmark and Share


  Thurizas
Söt som honung;)
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri