Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var så vacker så man…..




Hon var så vacker så man…..

Man fick liksom


För stånd


Men så öppnade hon munnen

Och då sa förståndet ifrån

Så man fick av stånd…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-04 20:53



Bookmark and Share


  Trädflickan
Hehe, fyndigt.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO